kameni_2_copySlide thumbnail

Film In Macedonia

Портал за презентација на македонските локации и компании
за соработка во полето на копродукцијата.
НАСКОРО!
8575355847_99eb54868f_bSlide thumbnail

Film In Macedonia

Датабаза сајт со локации на територијата
на Р. Македонија, за полесен избор каде ќе снимате.
НАСКОРО!
filmSlide thumbnail

Кастинг

Во склоп на МФА ќе има портал со датабаза на кастинг, во кој жителите
на територијата на Р. Македонија ќе можат да си отворат профил.
НАСКОРО!
script-pileSlide thumbnail

СОФТВЕР - АПЛИКАЦИЈА

Апликација за пишување на сценарија, разработка и изработка на буџет
која ќе овозможи на членовите полесно да изработуваат своите проекти.
НАСКОРО!