Идејно решение за Трејлери

Идејно решение за Трејлери

Идејно решение за трејлери кое членовите ќе можат да го користат за своите проекти во зависност која е содржината на трејлерот односно за која возраст на публика се однесува.

Големината на сликите е во 4К jpeg формат.

%d1%86%d0%bf-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%98%d0%bb%d0%b5%d1%80-4k%d1%80-%d1%86%d1%80%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%98%d0%bb%d0%b5%d1%80-4k

 

Остави Коментар